Velkommen hjem

endelig!

Etter ca fem harde uker på skolen er det endelig tid for den etterlengtede høstferien! Vi startet ferien med en ganske så heavy dag på skolen, og det var vel egentlig bra for da ble det enda deiligere med fri.
Jeg hadde egentlig store planer om å feire friheten med skikkelig Burger King fest med meg selv, men det ble det ikke noe av for jeg, som den sunne og smarte gutten jeg er, lagde meg heller pita pizza. 


Nå skal det sies at jeg drakk cola og trykket i meg både potetgull og Smash etterpå, men hei det er jo helg! Og siden jeg nå skal ha en avslappningsuke tenkte jeg at det kunne passe bra å dra hjem til familien hjemme på sørlandet. Jeg dro nedover og etter tre timer var jeg fremme og der sto min kjære mor og to av søstrene mine å ventet på meg. 
Jeg må jo helt ærlig si at det har begynt å bli helt forferdelig kaldt i Oslo nå som høsten begynner å komme, men det er liksom ikke så mye trær der jeg er så jeg glemmer at det egentlig blir veldig fint om høsten. Men her på Sørlandet er det jo trær over alt, og da kom jeg på hvorfor jeg liker starten på høsten så godt. 


Jeg kan vel ikke egentlig si at jeg liker høsten, for jeg liker faktisk bare denne delen med alle fargene, men så fort det er over og november nærmer seg, da er jeg sur, stygg og lever livet i Uggs frem til Mai. 
Jeg vet at dette får meg til å høres ut som om jeg er 40 år, men før denne fine tiden er over skal jeg faktisk ta meg en tur ut i skogen å ta litt bilder. Jeg er jo faktsik halvveis til 40 så jeg har vel lov...

Hva gjør dere i høstferien?

- Love K.A

2 kommentarer

Elin

01.10.2012 kl.20:56

Kos deg masse hjemme!

qrozo

25.10.2012 kl.22:00

Koselig:)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

20, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits