Hvor ble tiden av?

den forsvant..

Det har nå gått en måned siden jeg sist var aktiv her og jeg føler vel nå at det er på tide med en liten oppdatering på hva som har skjedd i det siste. 
Etter at jeg kom tilbake til Oslo etter en lang og deilig sommerferie på Sørlandet, har jeg jo ikke fortalt dere om noe bortsett fra hvor utrolig irriterende Facebook er.. Etter at vi begynte på skolen ble det veldig mye festing på kort tid, og det må vel sies at det var rimelig gøy men ganske så hardt.. Jeg har hatt bursdag, hvor jeg måtte drite meg skikkelig ut for å få gaven min fordi foreldrene mine fant ut at de skulle lage en quiz sånn at jeg måtte finne ut hvor i byen gaven min lå. Sidene ledetrådene mine var grenser fant Elisabeth ut at gaven måtte ligge på Hi-Fi Klubben fordi den ligger på Grensen her i Oslo. Det endte med at jeg gikk inn der, måtte si at jeg hadde bursdag og han som jobbet der må ha trodd jeg var helt gal i hodet, folk i butikken tenkte sikkert akkurat det samme, men heldigvis fikk jeg gaven min til slutt og jeg kunne gå ut av butikken med en pose full av gaver! 


Jeg fikk et nytt speilrefleks kamera, nemlig et Canon Eos 550D som jeg er veldig fornøyd med! Jeg har jo også veldig lenge tenkt på å skaffe meg en tatovering, og etter å ha vært mye med familien i sommer endret jeg det jeg først ville ha og begynte å tenke over når jeg skulle få gjort det. Det må ha vært meningen at jeg skulle ta den på dette tidspunktet for det skjedde ganske så mye i livet mitt da jeg tok den. Det å ligge der og høre maskinen starte var sykt skummelt, og jeg kan med hånden på hjertet si at det er det vondeste jeg har opplevd noen sinne. 


Den er skrevet i Sanskrit som er Hindi og det står familien kommer først. Og jeg er veldig fornøyd med den! 
Nå for tiden er jeg stort sett bare på skolen og trener veldig mye. Jeg skal love dere at jeg skal bli flinkere til å holde denne bloggen oppe enn jeg har vært, men jeg kommer ikke til å blogge like mye hele tiden. Jeg har ganske mye å gjøre, og blogging tar faktisk ganske mye tid. Men jeg skal prøve hardt så lenge dere er flinke til å lese da.

Hva har dere gjort i det siste?

- Love K.A 

2 kommentarer

Rikke

17.09.2012 kl.17:52

Gratulerer med ny tatovering Kjell. Den var fin <3

Waby

17.09.2012 kl.17:57

Rikke: Takk, Rikke! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

20, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits