Brazilian wax

nesten

Ja, idag var dagen for en liten forandring igjen, og den ble litt mer dramatisk enn jeg hadde tenkt. Ikke noe store greier, men jeg ble faktisk nesten påkjørt da jeg skulle gå over veien etter jeg hadde klippet meg. Det har absolutt ikke noe med det jeg hadde tenkt å si, men jeg kødder ikke! Det var så nære på at jeg kjente at hjertet stoppet en liten stund. Jeg klikket jo helt i vinkel på han som kjørte og han fikk absolutt høre hvor dum han var for å si det mildt. Men la oss ikke tenke mer på det, la oss heller se på det som har skjedd! 


Oh yes! Alt rundt hele er borte og nå er det bare litt kort hår igjen og det er så utrlolig deilig! Jeg føler meg skikkelig lett nå, og jeg kan til og med kjenne at det blåser rett inn på hodebunnen. Det er litt for langt på toppen, og jeg synes det trengs å bli litt kortere så jeg valgte å klippe litt selv, høhø. Jeg kan vel si det sånn at jeg er utdannet danser og ikke frisør. Mamma sa hun kunne fikse, men hun er ikke akkurat frisør hun heller så det blir jo spennende å se hvordan det blir nå, uff jeg gruer meg litt. Men ja jeg er hvertfall litt fornøyd med den nye looken og dere skal få se mer til den :)

Hva synes dere? 

- Love K.A

Én kommentar

29.06.2012 kl.18:12

Kuuult!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits