Håret forsvinner

igjen

Ja dere leste rett! Imorgen har jeg booket time hos frisøren og det blir faktsik andre gang på kort tid! Dere husker jo sikkert da jeg var modell for Mazella & Palmer i mars. Jeg synes jo egentlig hele showet var utrolig gøy, men da vi hadde brukt tre timer på reise for så å sitte 12 timer i en stol mens folk fikset på håret ditt kjente at jeg var rimelig sliten. Og ikke bare fordi vi måtte sitte så lenge og bli dullet med, men det var jo faktisk håret mitt de skulle jobbe med og det er virkelig hellig for meg! Jeg hadde ikke klippet det på seks år... Og da jeg gikk fra den frie glade afroen min, til noe mamma synes lignet på en kaffebønne kjente jeg at det kanskje var på tide å gjøre noe helt annet! 
Så imorgen er altså dagen hvor jeg skal prøve noe helt nytt, og jeg aner ikke hvordan det ender.. Grunnen til at jeg helst ville hatt afroen min er fordi det er noe få går rundt med, jeg er ikke så glad i å ha ting som andre har og derfor var det hardt å se krøllene falle. Imorgen tror jeg nok jeg kommer til å grue meg litt igjen, men jeg har en følelse av at det vil bli digg, for den sveisen jeg har nå er rett og slett jævlig. Den er akkurat for kort til å kunne gjøre noe med, og da ender jeg bare opp med å være sur fordi jeg ser forferdelig ut. 


Og idag skinner solen også! Det er rundt 20-25 grader i solen, og det passer meg veldig bra, for da kan jeg ut å løpe litt, samtidig som jeg får vekket pigmentene til live igjen. Jeg elsker sola og det gjør meg så utrolig glad at jeg må rett og slett ikke sitte her inne å skrive men komme meg ut! wiiii! SOL

Har sommeren kommet til deg?

- Love K.A

Én kommentar

Ina Bennedicte

26.06.2012 kl.20:12

NEI SOMMEREN HAR IKKE KOMMET HER!!! VI HAR 14 GRADER OG KALD VIND!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits