Alle planene

åjadda.. 

Ja dere kjenner jo til problemet med at man legger masse planer om ting man skal gjøre, også gjør man det ikke.. Det er stort sett sånn min hverdag går, jeg får aldri gjort det! Alle disse planene med at jeg skal ut å jogge morgen og kveld hver dag funker absolutt ikke. Det har stort sett regnet hver dag siden jeg kom hjem, og som jeg sa så jogger ikke jeg i regnet. Jeg har vært ute en gang og da jeg kom halvveis i runden min begynte det å hølje ned..  Og mens jeg sitter her på verandaen og skriver begynner det å tordne og da pleier det vel å komme regn ganske kjapt etterpå gjør det ikke? Joda.. 

Så igjen ble løpingen utsatt idag igjen, og jeg har veldig dårlig samvittighet for det.. Jeg ble fikk nemlig mail fra et modellbyrå idag som spurte om jeg kunne komme innom dem, og de har jo selfølgelig en nettside hvor det er bilde av alle modellene de har, og da er det jo naturlig at man blar gjennom gutta for å se hva jeg har å konkurrere mot. Og dæven du jeg må visst bare skaffe meg en personlig trenings-hitler for der var det ikke mye fett til overs! Jeg ble faktisk ganske motivert til å trene, men så var det middag og da gikk det over.. 
Også må jeg jo sende en tanke til dere stakkars folk som er på Hove Festivalen, det kommer garantert til å bli oversvømmelse der i år igjen, kos dere!

Hva har dere gjort idag?

- Love K.A 

Én kommentar

25.06.2012 kl.23:31

Jeg har faktisk vært ute å jogget idag jeg !

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits