Regnet pisker

oh deilige sommer! 

Vel, idag skulle jeg jo egentlig stå opp tidlig, lage meg ordentlig frokost å stikke ut på joggetur. Men da jeg kikket ut av vinduet var det alt annet enn fint vær, og hell to the no at jeg jogger i regnet! Så da ble jeg sittende inne for å kose meg med litt serier istedet! 

Oh yeah! Jeg er selfølgelig en Kardashian fan og ja jeg har de fire siste sesongene på macen, hater gonna hate. Jeg vet ikke hvorfor jeg sitter å venter på at det skal komme ut en ny episode, for selve innholdet i programmet er absolutt ikke veldig givende, men det er så utrolig funny! Til tross for at jeg var litt imot å se på serier å heller bare følge med på tven, ooog at jeg ikke lærte meg hvordan man laster ned ting fra nettet før i år, har jeg brutt mine gamle regler å begynt å følge med på både Keeping Up, Braxton Family Values, Modern Family, Family Guy og The Simpsons. Alle disse seriene er ganske populære og sånn, bortsett fra Braxton Family Values, som er en serie jeg virkelig elsker. Det er jo egentlig akkurat det samme som med Kardashian gjengen, men Braxton familien er fem ganger morsommere og alt for mye av ting de gjør minner meg om meg selv og min egen familie. Hvis dere har lyst til å følge med på en morsom reality serie så er dette absolutt serien for dere! For dere som ikke vet hvem Braxton familien er, så er jo det Toni Braxton som synger Unbreak my heart. Hun og søstrene hadde jo gruppe før i tiden. 
Da jeg startet med dette innlegget hadde jeg ikke helt tenkt at det skulle ende som dette, men det er jo hyggelig å tipse dere om hva dere burde se på. 

Hva slags serier ser dere på?

Love K.A

Én kommentar

22.06.2012 kl.19:58

Jeg esker keeping up with the kardashinas!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits