Déjà Vu

føler jeg har skrevet dette før!

HEI ALLE DEILIGE LESERE! Det er godt over en måned siden jeg skrev sist og dæven det var lengre enn jeg hadde forventet. Men jeg gidder ikke unnskylde meg for det, jeg har hatt mye å gjøre og da skal jeg helt ærlig si at jeg har vurdert å trykke "slett" knappen en del ganger.. Men Heldigvis gjorde jeg det ikke og vi får satse på at Waby kommer seg opp og tilbake på sin plass i bloggsystemet. Nå har jeg jo endelig blitt ferdig med første året på Bårdar og er helt klar for to månder med ferie. Jeg skal absolutt ikke gjøre som i fjor å bare slække helt, for jeg har lagt opp en treningsplan for hver eneste dag i ferien. Det blir løping, styrke og hardcore tøying stort sett hele tiden. Vi gjør jo alt for sommerkroppen eller hva? 


Da jeg våknet idag hadde jeg absolutt ingen planer og det å kunne ligge i sengen uten å måtte rekke noe er helt fantastisk, og jeg tror det skal bli veldig deilig å være her nede i sør i sommer. Jeg er veldig glad i Oslo, men det er utrolig deilig å komme hjem til Kilsund en gang iblant. Og siden jeg ikke har vært i Kilsund på ganske lenge, tenkte jeg at jeg skulle ta meg en tur rundt å se om det har skjedd noe, nye mennesker kanskje? Jeg har drøyd joggeturen min i hele dag, og vurderer sterkt å legge den til imorgen men da tenker jeg garantert det samme som idag og later som jeg glemmer det.. 
Jeg håper dere er klare for en ny start med bloggen også lover jeg at jeg skal være veldig flink i sommer! 

Hva er dine planer for sommeren?

- Love K.A

2 kommentarer

21.06.2012 kl.16:01

Det var jaggu på tide! :D

Guro

21.06.2012 kl.16:05

Jaaa! Da blir det en humoristisk sommer da :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits