Morgenfugl

En skikkelig en også

Etter tre timer søvn var det opp igjen for å dra tilbake til Oslo by. Bussen er full av noe jeg kaller "viktige folk" som driver å pendler. Jeg regner med det er det, hvem ellers gidder å stå opp så tidlig som dette? 
Foran meg sitter den eneste personen på bussen jeg misliker veldig hardt. Først trodde jeg det var en irriterende tenåring som bare synes det er gøy å irritere, men neida. Det er en ganske voksen mann, som ut ifra min vurdering lever alene, og jeg forstår hvorfor. Han har lagt ned sete sitt helt til siste cm sånn at jeg har knæra mine godt plantet inn i setet..


Jeg tenkte at det kom til å gå greit for de fleste sover jo når de legger ned sete, men han her dere, han driver å bytter stilling på den mest dramatiske måten dere kan tenke dere, så setet hans slår inn i knæra mine hele tiden. Han strekker seg også, og da selfølgelig med armene bakover sånn at han var sikker på at han kunne klare å ta meg i pannen, mens jeg var inn i facebookverden. Hadde han ikke virket så skitten hadde jeg tatt tak i fingern og brekt den av. Heldigvis er det bare to timer igjen og bare positive tanker! Etter denne fantastiske turen hjem fra sørlandet skal jeg rett på skolen og holde på til klokken fem, og gjett om jeg er gira på det nå! Håper dere får en bedre start på dagen enn meg!

- Love K.A 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits