Søskendag

er noe jeg liker

I går kjørte jeg hjemover med buss for å besøke familien min. Det ble jo ikke det lengste besøket, men litt er bedre enn ingenting! Og ikke bare skulle jeg besøke familien, jeg skulle også se forestillingen til dansestudioet jeg danset på før jeg flyttet,  og det var også første gang jeg skulle være på forestillingen som publikum og ikke danser. Før vi fikk komme inn på kulturhuset tok min søster Angellina og jeg meg en tur på Drømmeplassen, som er en koselig kafé i Arendal. 


Og den brownisen der dere, det er tidenes beste! Jeg har aldri smakt en så god brownie noen gang, og jeg har spist en del av dem! Vi hadde det superkoselig, før vi gikk ut i kulden igjen for å komme oss på forestillingen. Hele forestillingen var super fra start til slutt, og det var utrolig gøy å se alle kidsa gjøre det så bra på scenen som de gjorde. Jeg har aldri sett lillesøsteren min danse før fordi jeg stort sett har løpt rundt på scenen selv, men idag fikk jeg se, og hun var kjempe flink! Eva, Emil og Inga gjorde kjempe jobb som Pippi, Tommy og Annika! Jeg var så gira der jeg satt at jeg var like svett som danserne etterpå. Jeg gleder meg allerede masse til neste forestilling, som jeg selfølgelig skal få med meg! Wiiiii! 
Nå skal jeg sove i tre timer, før jeg må opp for å ta bussen tilbake til Oslo.. Jeg har aldri gledet meg mere til å komme hjem til Oslo, not..

Hva har dere gjort i helgen?

- Love K.A 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits