Heim te mor

er alltid like digg

Idag skal jeg hjem til min kjære mor. søstre og stefar. Nå er det jo ikke veldig lenge siden det var påskeferie, så det er ikke lenge siden jeg så dem sist, men så lenge mamma ville betale bussen for meg(som forresten er blitt ekstremt dyr), så drar jeg! Det gamle dansestudioet jeg danset på før jeg flyttet, DDD Dansestudio, har forestilling på søndag og der er den nest minste søsteren min med, så da må jeg jo få med meg hvor flink hun har blitt! Snill storebror, much?


Jeg ligger fortsatt i sengen og tenker over at jeg har alt for dårlig tid til å pakke.. Bussen går om en time, og jeg har ikke tenkt på hva jeg skal ha med meg.. Det er alltid sånn som dette og jeg lærer aldri av det, for jeg har jo alltid dårlig tid når jeg skal rekke bussen. Burde vel egentlig komme meg opp og ut nå, så rekker jeg kanskje spise før jeg drar. 

Hva skal dere i helgen?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits