Mandag

HEI!

Jeg tenkte bare jeg skulle fortelle dere at jeg lever! Jeg har liksom brukt en måned på å komme tilbake, og det er jo ganske lenge når jeg tenker meg om.. Hva skjer for tiden lurer dere kanskje på, jo nå skal dere se. Det er jo veldig straks tid for forestillinger og sånn på skolen, så vi trener rævva av oss hver dag for å gjøre oss klare til forestillingen vår om ca tre uker. Og på en av koreografiene er jeg ganske så sikker på at vi gutta skal løpe rundt i bar overkropp, så jeg fant ut at bootcamp var noe jeg kunne trenge nå. 


Så bra funker det... Sitter jo faktisk å sutrer over at kroppen aldri blir sånn jeg vil, men trykker alikevel i meg popcorn.. Ikke det at popcorn er det verste man kan spise da, men jeg burde vel heller vært ute å løpt.. Hver helg sier jeg til meg selv at jeg skal starte med litt ordentlig trening. Men jeg tror vi alle vet at disse "nyttårsforsettene"  vi legger inn i planene våres ikke kommer til å funke. Eller er det bare meg? For jeg får det aldri til og jeg er til og med positiv til det, det er bare det at det er så vanskelig å komme igang.. Nå er det midt på natten og jeg tilbringer tiden jeg burde ha brukt på å sove til å se på film. Nå er det straks natta da, og jeg håper dere har det fint og at alle koser seg natt til 1.mai! wiiii :D 

- Love K.A

2 kommentarer

♥Anne-Marthe

01.05.2012 kl.01:20

Endelig ett nytt innlegg! :-D

Kan du ikke lage en video snart??

Waby

01.05.2012 kl.02:42

Anne: ohyeah!
Det kommer en video snart, det er alt jeg kan si :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits