Dagens lidelse

Eller helgens..

Jeg dro på hytten torsdags morgen, og hadde store planer om å blogge mens jeg var på tur, men da vi etter seks timer hadde kommet frem var det ikke internett... Det er heller ingen dekning der så jeg kan ikke bruke mobilnettet, hater jeg livet mitt akkurat nå eller hva?

Som sagt så tar det seks timer i bil bort til Bokn hvor hytten ligger. Jeg koblet helt ut og så på Modern Family hele veien bort, og det endte med den morsomste turen noen gang. For dere som ikke har sett programmet, må dere finne det og laste det ned, for det er så lættis! Jeg ler sikkert bare fordi mye av det ligner for mye på min egen familie, og da blir det enda bedre.

Akkurat nå er jeg i Haugesund for å shoppe med penger jeg ikke har. Det eneste jeg har gjort er å få tak i Det Nye hvor det er en repotasje om Tabanka, mine kjære venner. Amie, Pearl og Angela er midsidepiker og det passer den rimelig bra! Det er egentlig det eneste som har skjedd siden jeg ble isolert fra omverden på hytten, for jeg ligger mest på sofaen og ser på serier eller spiller The Sims, kjedelig liv much..
Håper dere koser dere i påsken, og at alle passer på å ikke bli for feite i ferien.

- Love K.A

3 kommentarer

Kaja Gundersen

29.04.2012 kl.16:18

BLOGG!

Mari & Isabel

30.04.2012 kl.14:29

Heey! Veldig fin blogg!

Vi er to jenter som at nettopp startet en blogg sammen :-) Bli gjerne fast leser.

Kommenter gjerne på sørsmålsrunden vår som er på bloggen sånn at videoen kommer så fort som mulig! Takk :- ))))))))

Waby

30.04.2012 kl.22:34

Kaja Gundersen: jaaaaaaaa, jeg skal det veldig snart! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits