Koser meg litt

hvertfall nå

Idag var jeg på skolen klokken 8 dere, klokken 8! Jeg gjorde det bare fordi vi hadde vuderingsklasse i moderne som vil si at vi har en sensor som ser på oss, litt sånn eksamens opplegg. Og det er jo egentlig bare teit å styre så med disse vurderingsklassene vi har hele uken, men jeg har jo lyst på en bra karakter, så da kjører jeg jo litt hardere i de timene. Etter moderne klassen hadde vi ballett og den klassen er så sykt hard at jeg døde i lunsjen og var egentlig ganske lite energisk etter det. Jeg trodde vi skulle ha koreografi i jazzen idag, en koreografi jeg ikke er med på så jeg trodde jeg var ferdig tidlig, men så viste det seg at vi skulle ha vanlig klasse og da merket jeg at kroppen min var litt sliten. 
Vi hadde akkurat gjort oppvarmingen før vi la oss ned på gulvet og skulle gjøre styrke. Og dere vet ikke hvor hard læreren min er, hun er tynn, myk og trent til tusen, hun er rett og slett en maskin. Hele styrketreningen endte med at jeg sto over doen og kastet opp. Men det gjør jo ikke noe for det er jo sånn vi dansere skal gjøre, spy og spise bomull. Hvertfall har jeg vært helt ødelagt resten av dagen og orket ikke lage middag, så da gikk jeg på Meny og kjøpe meg to kyllinglår! 


Cola og kyllig er rimelig digg! Og spesielt når jeg kan spise dem som et dyr og føle meg helt jævlig men samtidig bra. Nå skal jeg se Family Guy og The Simpsons også skal jeg legge meg, for det er jo selfølgelig enda en vurderingsklasse i morgen... 

Har dere det bra?

- Love K.A

Én kommentar

Julie

26.mar.2012 kl.18:49

huff begynner å bli litt småsyk selv, håper du blir bedre :)

Stikk innom bloggen min en tur, er et skoleprosjekt håper du vil ta en titt :) http://juliebreilid.wordpress.com/

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits