Det beste jeg har sett

noen gang! 

Idag dro jentene og jeg ut i parken for å møte Kari, vi skulle nemlig øve til et show vi skal gjøre til sommeren. Og vet dere hva, det var fult av folk i parken fordi det var strålende sol og drit varmt, og hva gjorde vi, jo vi danset rundt der og jeg følte meg så utrolig dum mens folk kikket på oss og lo. Heldigvis holdt vi ikke på så lenge og dro hjemover. 
Vi synes egentlig det var litt for tidlig på dagen og litt for fint hver til at vi skulle dra rett hjem og ikke gjøre noe, så vi ringte rundt til vennene våres  og dro ned til byen for å henge med dem. Vi satte oss på Waynes Coffé og fant ut at vi ville på kino. 


FYYYYYYY faen dere(beklager). Den var så bra den, at jeg ikke vet hva jeg skal si om den. Jeg har ikke hørt noe om den før jeg så den og det er jeg egentlig veldig glad for, for da ble jeg overrasket. Fra den startet til den sluttet var jeg helt inn i filmen, og jeg la ikke merke til at jeg hadde sittet der i nesten to og en halv time før jeg kikket på klokken. Jeg var så stressa, svett og sliten etterpå at jeg nå ligger som dødt dyr utover sofaen. Den er intens hele tiden, og konklusjonen min er egentlig at den bare er utrolig bra! Jeg vil at alle skal se den for den var fantastisk! AH, dette har vært en god dag altså!

Har dere sett filmen?

- Love K.A 

Én kommentar

09.04.2012 kl.22:41

Jeg har også sett filmen, og syntes den er dritbra ! samme kveld som jeg hadde sett den begynte jeg å lese boken og den er bare enda bedre!! du burde virkelig lese den !

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits