Er på tur

hei!

Tenkte det var på tide med en liten update, og det skal dere få! Nå sitter jeg på et hotell i Gol hvor jeg skal gjøre et hårshow. Jepp, jeg risikerer håret mitt for å jobbe... Så jeg reiste avgårde tidlig på morningen idag tidlig og tok tog opp til Gol som tok rundt tre timer. Det er absolutt ikke en storby for å si det sånn og jeg hadde heller aldri hørt om stedet. Så da jeg kom opp måtte jeg gå til hotellet som ikke var spesielt fun fordi det tok så ekstremt lang tid, ante jo ikke hvor det var. Da jeg endelig fant frem prøvde vi klær, tok noen bilder også ventet vi. Frisørene er fra London og har sine egne salonger der. De kom til meg og fortalte hva de ville gjøre med håret mitt, de skulle nemlig farge og klippe, så her er jeg...

De skal ikke farge det blondt eller noe, men bare litt mørkere også gi det litt mer skinnende. Så nå sitter jeg med kur så det blir mykt og fint og så om noen timer må jeg sette meg i stolen igjen for å bli fikset mere på. Jeg er nervøs! 

- Love K.A

Én kommentar

Caroline

16.mar.2012 kl.14:45

Shiiiit, det var uvandt - MEN kult!

Kos deg i Gol:)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits