Hjelp meg med å hjelpe!

Vær så snill!

Ok, i går hadde jeg planer om å legge meg litt tidlig fordi jeg var så utrolig sliten, men sånn ble det ikke. En venninne sendte meg en film hun sa jeg absolutt måtte se. Jeg hater sånne filmer som man liksom skal spre rundt og alle de arrangementene man blir invitert til, men denne er jeg glad for at jeg faktisk gadd å se. Jeg satt oppe hele natten og klarte å spre videoen på twitter og facebook. Jeg har over 1200 venner på facebook og da synes jeg minst 1000 av dem burde se den og sende den videre til vennene sine igjen. Jeg sendte en tweet til en som blir fulgt av Lady Gaga og han takket meg for det og skulle be alle sine følgere, og det er sånn vi må holde på for at folk skal få vite hvem han er! Jeg satt til klokken var tre på natten og da forsov jeg meg selfølgelig til de to timene jeg skulle ha på skolen. Så da tok jeg meg tid til å gå inn på hjemme siden til selve konseptet og kjøpte meg et av disse armbåndene.


Jeg får det om ca to uker eller noe, og jeg brukte bare 90 kroner på det, jeg vet at det egentlig er en del penger, men det er faktisk vært det, for vet dere hva jeg vil ikke at en mann som Joseph Kony skal få ødelegge folks liv på denne måten. Han kidnapper barn, gjør guttene til barnesoldater, jentene blir sex-slaver, han tvinger barna til å drepe foreldrene sine slik at de ikke har noen å dra hjem til. Og ikke nok med at han misbruker barna og tvinger dem til å gjøre grusomme ting, han lelester også stort sett alle han kommer over...

 


Jeg synes dette er helt sykt.. Jeg håper virkelig dere tar dere tid til å hjelpe meg og alle andre som er med på dette prosjektet med å hjelpe! 

 

Vil du hjelpe meg?

 

- Love K.A

3 kommentarer

Tojenterenkopp.blogg.no

07.mar.2012 kl.21:48

veldig bra skrevet!!
bra skreve:-)

benjamin lien

13.mar.2012 kl.20:21

link t nettsiden???????

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits