Hva skjedde med meg?

eller kroppen min..

Idag våknet jeg halv ni og var helt ødelagt og fant ut at jeg kunne ta meg den frihet å sove og så skippe ballett-timen. Det gjorde jeg og det var utrolig deilig, bortsett fra at kroppen min føltes ut som om den hadde blitt overkjørt. Etter å ha surret rundt på skolen i en time hadde vi lunsj og en studietime hvor vi satt ute i solen og koste oss! 

Så hadde vi bare én time med jazz før vi var ferdig på skolen, og det var utrolig deilig å være ferdig fordi jeg hadde gledet meg ekstremt til at det skulle bli helg! Og ikke bare det, men vi skulle på forestilling idag, og jeg hadde hørt at den var kjempe sær, men FY FAEN, den var HELT syk.. Jeg sitter her å har fortsatt gåsehud fra den, og dere ville faktisk blitt truffet av den selv om dere kanskje ikke er dansere.. Det var bare en fantastisk opplevelse og jeg vil så gjerne se den igjen, men jeg skal på Alias kveld hos Anders sammen med resten av klassen. Wii! Nå sitter Elisabeth og jeg å ser på Fame forestillingen fra i fjor og trykker i oss kake fra Deli De Luca! 


Jeg hadde jo faktisk sixpack på denne tiden i fjor, men nå er det absolutt ikke sånn lenger, men jeg trener jo enda mer enn ifjor, og nå ser jeg absolutt ikke ut som før.. fack, nyttårsforsettet mitt funker ikke så bra som jeg hadde håpet på.. 

Nå skal jeg gå å legge meg for jeg skal på skolen og trene i morgen, wiiii! God natt!

- Love K.A

Én kommentar

Tojenterenkopp.blogg.no

03.mar.2012 kl.02:34

uffda, kjenner til den! du får ha lykke til videre med forsettet ditt da, kanskje det snur :-)?

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits