Saturday morning

wii

I går hadde jeg en digg dag på skolen og hadde til og med en liten tur på kaffebrenneriet med Maja i lunsjen. Etter skolen dro jeg rett på trening som faktisk var veldig digg til tross for at jeg er dødssliten etter en hard uke. Idag skulle jeg egentlig vært av gårde for å flette håret, men det ble avlyst... Så her sitter jeg å gjemmer håret mitt mens jeg spiser frokost/lunsj/middag. 


Senere i kveld skal ei jente i klassen feire bursdagen sin, og hun elsker å kle seg ut så vi må også gjøre det.. Noe som absolutt ikke passer så bra, fordi jeg er ekstremt lite kreativ når det gjelder sånt.. Vi skal seff helle i oss litt, så det blir sikkert ganske livlig.. Nå skal jeg rydde og gjøre litt rent før vi får vors-gjester.
Ikke tro jeg er 100%tilbake til bloggingen nå,  tror ikke det funker så bra å si det for jeg vet jeg ikke klarer å holde det. Så jeg bare beklager så mye til dere, men jeg lover dere at jeg prøver.. 

Har dere noen tips til hva jeg kan være?

- Love K.A

Én kommentar

Mariell

12.feb.2012 kl.00:03

Du er en fin pirat!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits