Lørdagene

ah, helg.

Jeg elsker helg jeg, men akkurat denne helgen er virkelig kjip.. I går var det audition til Tabanka og fikk alle beskjed om å være der klokken fem.. Halvparten av oss fikk ikke se på når deltakerne danset og måtte sitte inne på et annet rom å vente som gjorde at jeg ikke var hjemme før tolv eller noe, jeg var rimelig sur..
Idag ble jeg vekket i to tiden etter en veldig god natts søvn, av Kine som sto i døren og bare kikket på meg, skummelt much. Men hun lurte bare på om jeg ville være med ut i byen, noe jeg hadde kjempe lyst til siden det er ca 20 minus og ett tonn med snø ute.. Men jeg ble med vi gikk vel kanskje i 20 minutt før Kine ville hjem igjen.. Hun skulle på visning, Marit har ikke sagt hvor hun er, Elisabeth er på jobb og her sitter jeg...


I sofaen med superchips, vann og Mall Cop på tv.  Jeg skal helt ærlig si at jeg er sykt ensom akkurat nå! Det er veldig skjeldent jeg føler meg veldig alene, men akkurat nå er det ille altså.. Og det er nok ingen som kommer hjem på en stund heller, haha dette er trist.. Håper virkelig dere har noe å gjøre ikveld! 

Hva gjør dere dag?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits