Cabaret!

På Chat Noir

Idag har jeg så ekstremt vondt i leggene at jeg nesten ikke klarer å fokusere på noe annet,men så har jo stort sett alle i klassen også vondt fordi vi ar gjort så mye hopp og dritt.. Etter å ha ventet på trikken i 20 minutt tok jeg T-banen hjem for så å snuble meg hjemover, for det har nemlig snødd fra midt på dagen idag, så det har kommet ned en del.. Og det selvfølgelig bare fordi jeg valgte å ta på meg joggesko fremfor Uggs idag... Jeg har ikke helt innsett hvor slitsom det er å gå før idag, for jeg var helt svett da jeg kom inn etter å ha kavet meg oppover Bogstadveien, for å gå på sånn ekkel snø er jo som å gå på ski, uten å komme seg for mye fremover.. Marit kom hjem, vi stelte oss litt og dro ned til Chat Noir for å se masse Bårdar elever gjøre Cabaret!


Etter å ha vært der i tre timer dro vi hjemover og jeg kjente at jeg ikke hadde så veldig mye mer energi til overs, så idag var det faktsik jeg som la meg først av gjengen, og det er ikke ofte! Så her ligger jeg og er kjempe klar for å synke ned på puta for så å piske meg selv rundt på skolen.. Har til og med "første" dag på jobb i morgen, for jeg har nemlig blitt byttet til å undervise i jazz, og takk gud for det, for da slipper jeg å ha de kidsa som bare vil løpe rundt, nå kan jeg endelig pine elevene mine, wiiii! 

 

Hvar har dere gjort idag?

 

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits