Lørdagene

dagene vi alle elsker

Ah! Idag er det jaggu lørdag og den startet med at jeg ble vekket klokken ett av at Mariell satt på sengen min og maste på meg om at jeg måtte stå opp, og jeg la meg klokken fem på morran så dere kan jo tenke dere hvordan det var for meg når hun satt der å skrek.. Men vi ble venner igjen og dro til IKEA for å kjøpe litt stuff, jeg skulle jo egentlig ikke kjøpe noe, men det var jeg som endte opp med mest ting, for Mariell kjøpe bare seks IKEA poser, og det var det.. Vi kom oss inn på den illeluktende, varm og full ikeabuss. Vi ble enige om at vi skulle dra på Bruger King å kjøpe burger til middag, men så endte vi opp med å dra på butikken for å kjøpe ting så vi kunne lage pizza, men så endte vi visst opp med å få andre til å lage den, og komme med den på døra, Peppes <3


Vi har sittet å trykket her foran tven hele kvelden og det er jo helt ok synes jeg. Jeg fikk sett Kung Fu Panda for første gang og må si at det var rimelig funny. Nå er det Spellemanssprisen for å se om vi kan se noen fra Bårdar, fordi vi fikk spørsmål om å være publium, OG selvfølgelig for å se om kjære Gabrielle vinner årets hit! :D WII.  

Hva har dere gjort idag? 

- Love K.A

2 kommentarer

Terese

14.jan.2012 kl.22:58

Slappet av :)

Waby

15.jan.2012 kl.00:16

Terese: Så deilig! :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits