Gode nyheter!

Woop woop!

Endelig har jeg en skikkelig god nyhet til dere! Endelig kan jeg sitte å blogge på noe annet enn iPhonen min. For i går gikk jeg ned til byen og kjøpte meg min nye kjærlighet! Se på den! Dette er mitt første innlegg på min første Mac, wiii! Nå er jeg faktisk veldig lykkelig og jeg kan endelig ta frem denne når jeg sitter på bussen uten å bli flau eller å ta to hele seter.. ÅÅÅ, håper virkelig dere er glade på mine vegne nå altså, for jeg er faktisk lykkelig nå og det føles ut som det kommer til å vare en stund. Nå må jeg forte meg på skolen for å ha én time med moderene. Har nemlig spilt inn en reklamefilm idag, så har vært borte fra skolen. 

Hva har dere gjort idag?

- Love K.A

3 kommentarer

awessel

12.jan.2012 kl.14:41

Gratulerer så mye, jeg er kjempeglad på dine vegne! :)

Torey Helgen

12.jan.2012 kl.16:47

Gratulerer ! Skulle ønske jeg hadde råd til det nå, for de er bare helt herlige! Hadde vært bra om du skrev et innlegg om hvordan mac er etter at du har brukt den en stund. Vurderer nemlig å kjøpe selv :) Ha en fin dag, digger håret ditt! :D

Waby

12.jan.2012 kl.17:19

Torey Helgen: Tusen Takk :) Det er bare å begynne sparingen nå! Jeg skal gjøre det så kan du jo se om du vil konvertere eller ikke :) Takk for tipset!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits