Ny uke!

Igjen

Da har det igjen startet en ny uke og jeg kjenner at kroppen min har hatt ferie, for nå er jeg så støl over alt at jeg nesten ikke kan gå. Fra idag av, altså mandag kveld, hadde jeg bestemt meg for at mitt nyttårsforsett skulle tre igang og gikk inn på rommet, men det ser ut som skapet mitt har kastet opp så det er klær over alt, altså enda en unnskyldning til ikke å komme igang med det jeg skal.

Jeg har nemlig sett meg selv i speilet i de siste og sett at det ikke er helt som det burde være. Derfor skal jeg hver kveld ha en god runde med styrketrening i tillegg til treningen på skolen, for da må det jo gå bra..? Jeg vil gjerne at kroppen min skal nå mitt mål, som jeg ikke helt vet hva er enda men at det hvertfall ser litt ok ut når sommeren kommer! Jeg poster ikke noe bilde av meg selv nå, for det kan jo faktisk være at det ikke skjer noen forandring fra nå til da, men hvis ikke det skjer så drar jeg til noen som kan legge inn en skikkelig 8 pack!
Nå er det natta før enda en dag på skolen, wiii..

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits