Nyttårsball

Til tusen!

Ah, i går var jeg på ball med skolen, altså Bårdar og jeg kan love dere at det var fun! Eller det var ikke så veldig gøy så jeg dro rundt tolv, men jeg hadde det veldig gøy på vors!
Middagen begynte klokken syv og hadde fått beskjed om å være der klokken seks, så vi måtte begynne å helle i oss ganske tidlig. Jeg glemte å spise i løpet av dagen, så alt jeg hadde fått i meg var fire Marie-kjeks, vet dere hvor mye jeg drakk? To Cider, et glass vin og jeg var helt(!) ute.. Det var veldig rart! Men jeg kom meg hvertfall frem til ballet etter å ha tatt taxi for 400kr.. I love maxi taxi!

Vi kom frem og gikk opp til salen hvor vi fikk velkomstdrink og hilste på folk. Det var utrolig fint å se alle i noe annet enn treningstøy som vi stort sett alltid har på hver dag. Alle var så blide og jeg har fortsatt ikke kommet over at læreren min kysset meg på kinnet, jeg vet ikke hvorfor jeg fikk et kyss, men det får heller være. Hyggelig var det hvertfall, høhø!

Nå sitter jeg å koser meg med pizza og film og skal slappe skikkelig av resten v kvelden, for imorgen er det forestilling med dansestudioet jeg jobber på, så da er det bare å gjøre deg klar for en lang dag..

Hva har dere gjort idag?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits