Storbyen

Endelig

Som i alle andre byer er det selvfølgelig salg, og derfor tok jeg og resten av gjengen i leiligheten( Jo og Kine) turen ut for å shoppe. Men vi fant fort ut at vi måtte ha i oss litt mat så derfor endte vi opp med en date på Bit.

Men etter å ha sittet der en liten stund måtte vi videre for å kjøpe iPod til Kine og så gå videre til Weekday fordi det er salg der. Jeg var der i går å kjøpte én genser som kanskje er verdens kjedeligste, men jeg var faktisk ganske keen på å shoppe en liten stund helt til jeg plutselig ikke ville mere.. Det var kjempe irriterende og jeg endte med å følge Jo til bussen og så dø i et solarium.. Men her er hvertfall genseren jeg kjøpte!

Jeg vet det ser ut som om jeg har ekstremt manboobs men det er bare jeg som har sånn holdning..

Hva har dere gjort idag?

- Love K.A

5 kommentarer

Hedsen.blogg.no

03.jan.2012 kl.20:55

Nydelig header! Du skriver veldig bra! Hadde blitt veldig glad hvis du tok en tur innom bloggen min tilbake :D (du trenger ikke å kommentere, bare ta en tur innom ;) Hvis du vil ;)

Cathrine Svendsen

03.jan.2012 kl.21:34

syntes genseren var fin på deg jeg!

MA

03.jan.2012 kl.21:37

boooobies. hilsen kine ikke mahi

EMMA SOFIE

03.jan.2012 kl.21:42

Har bare slappet av :-)

Waby

11.jan.2012 kl.22:05

Cathrine Svendsen: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits