Nytt år og nytt hjem

Neida

Ikke noe nytt hjem her gitt, men jeg er endelig hjemme i Oslo igjen etter en lang ferie hjemme. Og jeg har igjen vært på en spennende busstur med en skrikende unge bak meg som sparket i setet fra Sandefjord til Oslo, og som ble litt lei av å sitte stille etterhvert så den.fant ut at den skulle begynne å skrike sånn ca ved Drammen..

Men til tross for nakkesleng og hørselskade ble jeg ikke irritert.. Kanskje fordi jeg har vært med mine småsøsken som er ganske høylytt stort sett hele tiden. Jeg feiret nyttårsaften hjemme med familie, Jo og Madelen fordi de var helt alene inni skogen. Det var utrolig mye raketter i Kilsund i år og det var sykt mange fine!

Bang også var vi inne i 2012 gitt.. Nå skal vi jo dø hele gjengen så det er vel ikke så mye jeg kan si egentlig, annet enn see you all om heaven!
Nå sitter Elisabeth, Guro, Jo og meg midt i Harry Potter maraton, og der er jo perfekt for meg som ikke har annet enn nummer en og to..

Hva gjør dere ikveld?

- Love K.A

2 kommentarer

Anne-Marthe & Anna ♥

01.jan.2012 kl.21:51

kjeder meg, vurderer å se en film før jeg legger meg :)

Elin

01.jan.2012 kl.23:30

Hahahaha ELSKER bussturene dine!!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits