På vei inn i ny dritt

NEIDA!

Jeg er som alltid en glad og lystig person, som kleder seg sykt til det nye året. Derfor tenkte jeg at jeg skulle starte det nye året med å hate alt som har med busser og tog å gjøre. Jeg ringte nemlig for å høre om bussene gikk som vanlig nå i disse høytider og hellidager, jaaada det er vanlig søndagsrute. Men guess what, det er lørdag, ikke søndag og hellig som bare det! Så da skal jeg i protest holde meg her på rommet med litt forskjellig av det vi liker å kalle "mannlighet".


Så langt virker det jo som om det blir et veldig bra år, jeg kjenner at jeg egentlig burde være positiv siden jeg er med familie og får alt gratis.. Men så er det det at planen ikke gikk som den skulle, og det irriterer meg! Men hei, det blir jo 2012 og verden skal gå under, hva er vel bedre enn det?! Neida, jeg tror det blir et bra år, og i år som i fjor får dere en video, bare noen hakk roligere..

Hvem feirer dere nyttårsaften med?

- Love K.A

Én kommentar

Vemund Eldegard

31.des.2011 kl.15:06

Hihi! Litt sant da. :-)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits