Jule update

yeah! 

Igjen har jeg hatt et lite tilbakefall når det gjelder bloggingen og har desverre ikke blogget så alt for mye de siste dagene, men jeg har klart meg ganske bra denne gangen synes jeg, for pausen ble jo ikke så alt for lang! 
Disse dagene har egentlig vært ganske rolige og jeg skal helt ærlig innrømme at jeg ikke har gjort så veldig mye annet enn å være hjemme. Ja jeg burde ha tøyd, jeg burde ha jogget men det har jeg visst ikke gjort. Jeg har rett og slett bare ladet opp til det nye året som kommer til å bli hardt! Men idag dro jeg en tur til Arendal sammen med Marit og Elisabeth til tross for at jeg er rimelig forkjøla, og jeg kjøpte faktisk ikke en dritt! Aner ikke hvorfor jeg ble med for jeg fikk jo ikke med meg noe hjem, selvom jeg egentlig trenger ny dressjakke.. Så nå sitter jeg i kinoen og blar gjennon kanalene for å finne noe å se på, og endte opp med å se på læreren min danse Single Ladies sammen med Truls Svendsen, den blir liksom aldri gammel! Men reklamen tok over før jeg rakk å ta bilde så her kommer litt reklame!

pic.twitter.com/ZNpUtRd8

Fin bil da hvertfall.. Vel nå skal jeg finne noe jeg kan spise for jeg har visst ikke spist så veldig mye idag, det kan man jo fort glemme i disse juletider hvor man helst vil få bort litt av julematen også slutter man bare helt å spise.. Det er MYE bedre enn lavkarbo, det kan jeg love dere,lol!

Hva gjør dere idag?

- Love K.A 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits