Hovmesteren

og hun dama..

Nå er det skikkelig jul altså! Mamma har bursdag og det går masse filmer på tv. Men så er det liksom den samme greia hvert eneste år, nemlig programmet kvelden før kvelden. Og det eneste som er gøy med det er vel bare hovmesteren. 

Men jeg må helt ærlig si at jeg absolutt ikke ler av det i det hele tatt.. Jeg skjønner absolutt ikke hva som er morsomt med det, men jeg må alikevel se det! Mamma kan le seg ihjel av det, men jeg sitter bare der og skjønner ikke helt greia med det. Også tenkte jeg at det kanskje bare var alderen min, men det kan det ikke være, fordi jeg har rundt 1000 venner på facebook og nesten halvparten av dem snakker om hvor sykt morsomt det er, så det kan ikke være alderen.. Hva er det med meg? haha tror jeg må få meg litt særere humor. Men jeg er ikke sånn at jeg ikke gidder å se det, for jeg sitter jo foran skjermen hvert år for å få det med meg. 
Håper dere har kost dere idag, jeg var på reunion i går, og det ble ikke så greit idag for å si det sånn.. Og når mamma spør meg om jeg har lyst på bløtekake kjente jeg at kvalmen ble litt sterkere.. Så det har vært en rimelig rolig dag!

Hva synes dere om Hovmesteren?

- Love K.A

3 kommentarer

Emma

23.des.2011 kl.21:49

syns ikke det er så morsomt jeg, aldri syntes det, hehe :P Men det er veldig bra skuespillere da! :) begynner ikke akkurat å le av det, men det får meg hvertfall til å smile ^^

god jul da, kos deg masse i resten av kvelden og i morgen! :D

(Btw: kommenterer du på bloggen min, så kommenterer jeg ALLTID tilbake:D)

Malin Beathe

23.des.2011 kl.21:50

elsker det jeg!!:) god jul!

Waby

30.des.2011 kl.00:55

Emma: Godt å høre at jeg ikke er alene om den tanken :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits