Her kommer vinteren

Shit!

Jeg elsker å sove under en god og varm dyne, men når jeg våkner opp og det er iskaldt i rommet blir jeg skikkelig muggen.. Det er så unødvendig! Det kunne vært kjempe varmt inne også kan det være kaldt sånn som det skal ute. 

pic.twitter.com/wdWa52uJ

 

15 grader inne i stua, er ikke for varmt altså! Men fint vær er det ute da, sola skinner over fjorden som er sånn halvveis dekket av is og snø, for det sødde som bare det igår kveld så det er helt hvitt over alt! Gledee!

Etterpå skal jeg en tur inn til Arendal for å kjøpe én julegave som er til den minste søsteren min, og det er første turen til Arendal på veldig lenge så det blir spennende å se om noe har endret seg, men det er vel de samme gamle rånerne som kjører rundt og de stakkars kidsa som burde vært hjemme å gjort noe fornuftig, som sitter på McDonalds og trykker. I feel bad for you all! Neida, joda, faktisk så gjør jeg det. Nå må jeg jobbe videre på videoen til dere, jeg gidder ikke fortelle når den kommer for jeg kommer aldri til å holde det uansett.. 

Hva skal dere idag?

- Love K.A

Én kommentar

helenelinnéa

21.des.2011 kl.14:55

Enig, forferdelig å så godt som fryse ihjel idet man drar av seg dyna!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits