Julesang nr.1

hjelp

Jeg lurer på hvilken sang som er THE julesang for dere, for det er så mange som har forskjellige meninger om det. Jeg er jo her hjemme og da er det jo julestemmning så det holder.. Så da mamme setter på julemusikken blir det alltid Kurt Nilsen, og da kjære dere, da stikker jeg! For han er ikke akkurat noen julenisse for meg as. For meg så er det Chris Rea - Driving Home For Christmas, Frank Sinatra - White Christmas/Let It Snow og Wham - Last Christmas. Ironisk nok har alle ordet Christmas i, loool døds lættis lixom! 

6543346931_3239f73813_large

Se på dette da! Ah, det er akkurat som å se på en amerikansk julefilm, noe jeg også elsker ved julen, nemlig julefilmer! Jeg gleder meg som en unge til disneyfilmene kommer på tv, Hjemme Alene filmene og alle de andre, jeg er faktisk ikke så fan av Askepott og resten av gjengen, men ikke misforstå meg for jeg ser jo på det hvert år! Nå skal jeg på juleavsluttning til min lillesøster som går i 2 klasse, hun skal tenne lys og greier så hun er rimelig gira, ganske mye mer enn meg hvertfall! 

Hva er den beste julesangen/julefilmen deres?

- Love K.A

2 kommentarer

Adrian Wand

20.des.2011 kl.17:01

eeeeehm... min beste julesang er.... de fleste av gleejulesangene! Og jingle bell rock av rascal flatts!

Tone

20.des.2011 kl.17:30

Den ultimate julesanger er Chris Rea - Driving home for christmas! DA får jeg alltid julestemning og blir kjempeglad.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits