Super update!

Wii!

Ok, nå er det ekstremt lenge siden jeg har blogget og jeg synes det er sykt dumt at jeg har vært borte så lenge.. Men jeg tror jeg nå, etter to år, har begynt å gå litt tom for ord(?), jeg regner med dere skjønner hva jeg mener. Men nå er jeg hvertfall tilbake en liten stund, fordi nå har jeg kommet hjem til Kilsund! Det er en utrolig deilig følelse å kunne sette seg ned i stuen og se hele familien igjen. For jeg har faktisk ikke vært hjemme siden august, og det er faktisk veldig lenge!
Jeg skal være hjemme hele julen og frem til nyttår, og regner med at jeg blir her til 1 januar. Det vil si at jeg har tilgang på pc frem til da, og at jeg fårhåpentligvis får kjøpt meg en Macbook ganske raskt etter nyttår, så jeg kan få blogget ordentlig igjen! Og nå i desember skal man jo liskom kjøpe julegaver og sånn til alle, men jeg, jeg liker best å kjøpe julegaver til meg selv, så det har blitt litt mer gaver til meg enn til andre, sorry venner.. Så disse dagene blir litt sånn klær blogging fremover, get ready! 


Cheap Monday
250,- 

 Den er egentlig sort, men siden bildet ligger på instagram så ser den litt blå ut. Det var egentlig alt jeg hadde å si for idag, jeg håper ikke alle leserne er borte nå selvom jeg har vært lenge borte.. Håper dere koser dere nå i juletider, bli feite! 

Hva har dere gjort denne tiden jeg har vært borte?

- Love K.A 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits