Sliten

.no

Ah, jeg er så sykt utslitt nå at jeg bare går rundt og surrer.. Skolen har nemlig forestilling på Christiania Teater i morgen, klokken 13.00 og 16.00. Men før denne forestillingen ligger det jo litt jobbing, så derfor har vi jobbet ganske mye i forkant, og idag dere, idag har vi sittet på teateret fra ett til syv.. Dere kan tenke dere hvordan det er å gå rundt der hele fuckings dagen, i tillegg til å skulle danse litt av og til med en gjeng loka folk som sier ting de selv ikke forstår.. Så derfor sitter jeg her i sofaen og spiser sjokolade-egg med Elisabeth, wiiii!


Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært litt skeptisk til dem for det er jo liksom påske-eggene som er tingen, men sjokoladen inni var utrolig god! Det var litt sånn flytende stratos på en måte, veldig lett og luftig, lol. Nå må jeg tilbake til Idol for det er jo alt folk kommer til å snakke om fremover.. Ikke tro jeg er en idol dude, har faktisk ikke sett mer enn to programmer, fordi Marion Ravn gjør meg så utrolig flau.. 
Har forresten ikke fått meg ny pc enda, låner Marit sin.. Fml 

Ser dere på Idol? 

- Love K.A

Én kommentar

awessel

10.des.2011 kl.00:55

Nei ser ikke på Idol, de har så høye tanker om seg selv..hehe! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits