En kjapp tur til Thailand

nesten..

Etter den gode starten på dagen og det supre innlegget med alt for mange skrive feil idag tidlig, pinte jeg meg gjennom ballett, moderne og jazz før Elisabeth, Marit og jeg dro avgårde for å surre litt i byen, men så fant jeg ut at den gode starten på dagen hadde gått ganske bra over til en litt mer aggressiv holdning, for jeg var nemlig sulten som F! Da kom jeg på at vi kunne stikke på Far East som ingen av oss hadde vært på, på veldig lenge.

pic.twitter.com/bLGC09rL

Look at that now, it's freakin tasty! lol, det var hvertfall utrolig godt, men som alltid var jeg dum og tok stor posjon (nr 25 for alle som drar dit, veldig god!) og fikk dødsvondt i magen så jeg måtte helt alvorlig kneppe opp knappen på buksa, da er det på tide å ta litt situps igjen as! Jeg måtte bare dra hjem for jeg kunne nesten ikke gå på grunn av magen, og da jeg satte meg på trikken hadde jeg virkelig den villeste trikketuren noen sinne!! Dere aner ikke, jeg var nervevrak da jeg kom hjem.. Slapp av skal fortelle dere, men akkurat nå er det midt på natten så jeg skal legge meg for så å gjøre meg klar til enda en dag med flere blåmerker og stølhet.. God natt kids!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits