Morgenfugler!

Flyr ikke alltid like bra

God morgen kjære små og store, jeg er absolutt ikke en morgen fugl at all, men jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg fra telefonen nå. Skulle egentlig startet dagen med skuespillerteknikk, men endte opp med å hoste til jeg kastet opp.. Vet ikke hva greia er jeg, for i det siste har jeg våknet sånn rundt fem hver natt og hoster meg ihjel. Mariell har jo bronkitt eller noe så hvis det smitter kan det jo ha noe med det å gjøre, men tror nok det er kroppen min som synes det er kult å kile meg i halsen hele tiden.. Hvertfall så ble jeg ganske muggen da jeg ikke rakk første time, ikke det at man føler seg dødsbra etter å ha vrengt magen heller, men jeg begynte hvertfall å gå mot byen og tenkte jeg kanskje kunne trenge litt kaffe, og kaffebrenneriet gjorde virkelig dagen as!

Jeg tror kanskje at sjefen var der og fulgte med idag for han var veldig hyggelig og han snakket liksom ikke på en sånn "tenåring bak disken" måte. Han var kjempe blid og så dere vet jo hva sånne ting gjør, man blir superglad og han hypnotiserte meg bra nok til å få meg til å kjøpe en bolle i tillegg. Bra start på dagen!

Håper alle får en bra dag idag!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits