Mexican night

wooooolare!

Hola mi amigas(tror jeg). Etter å ha slitt meg gjennom skoledagen stakk Mariell og jeg på butikken for å kjøpe middag, så vi vandret bort til Bislett for å gå på Rimi, der kjøpte jeg meg litt stuff, for idag skulle jeg faktisk lage noe heeeelt nytt, for meg hvertfall!

pic.twitter.com/PUwPJtet

Jada, vi snakker Enchiladas og dere kan tro jeg jobbet hardt for å få dem til å bli gode. Drit i at det står dinner kit, jeg jobbet hardt, og jeg klarte det faktisk ganske så bra, for de så rimelig gode ut da de var ferdige

oooo nam da, jeg kan anbefale dere å prøve dette en gang, men bare ikke bruk all tomatsausen sånn som meg, for jeg synes egentlig ikke det er så godt, så det ble litt for mye for meg, men ellers var det rimelig godt. Og egentlig liker jeg ikke så veldig godt å lage mat når jeg kommer hjem fra skolen fordi det er så kjedelig, men idag var det ganske gøy for jeg hadde ikke gjort det før så det kunne liksom bli helt jævlig eller veldig bra, og jeg vil si det ble litt midt mellom..

Flere som prøver å lage ny mat?

- Love K.A

2 kommentarer

Thea

18.nov.2011 kl.00:21

MIS AMIGOS*

Waby

18.nov.2011 kl.01:53

Thea: Ventet egentlig på deg :p

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits