Pengene kommer inn

men såå

Herregud, livet er hardt for tiden gitt.. Hver måned får jeg jo stipend som jeg betaler leien og annet bolig stuff med(wow voksensnakk), også skal jeg jo egentlig ha lønn i tillegg siden jeg jobber, men det er noe som ikke stemmer helt så jeg har ikke fått lønn siden august, faktisk aldri fått lønn i den jobben jeg har nå.. Men regninger det må man betale!

pic.twitter.com/oZWu11ON

OMG, jeg får 6810 kroner hver måned, jeg har hatt dem i en dag, og etter alle regningene har jeg 407 kroner igjen, KØDDER DU liksom?! Men heldigvis har vi solgt russebilen så jeg får litt penger for det, ellers hadde jeg måttet stikke ned i sentrum og slge meg selv.. Nei den var stygg, sorry! Synes synd på de ufrivillige prostituerte jeg.. Nå må jeg legge meg for kroppen min har det helt forferdelig, jeg tror seriøst musklene mine har sagt hade bra, for jeg lider.. God natt kjære!

Flere fattige mennesker?

- Love K.A

Én kommentar

Oda

15.nov.2011 kl.23:54

Har du hette på? Haha, trodde du hadde fått langt hår! :D

Hilsen frøken Vår <3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits