Søndags chilling

oh yeah

Siden jeg skrev at jeg måtte forte meg avgårde til trening så tenkte jeg å fortelle at jeg ikke gjorde det, jeg måtte nemlig på forestilling i kveld, tredje klasse hadde laget en forestilling på Chat Noir som ble vist idag og imorgen, klokken 19.00 for dere som lurer.

pic.twitter.com/TY5SUSkB

Den burde dere se, for den var så utrolig morsom at jeg helt seriøst satt og gråt gjennom hele det siste nummeret! Det er helt gratis inngang, bare at man må henge fra seg jakken for 20 kr.. Men dra imorgen, klokken 1900 på Chat Noir, rett ved saga kino ved Nathional Theateret.
Da vi dro hjem lagde Marit og jeg oss søndagsmiddag som faktisk var overraskende godt. Kyllingfilet med fullkornsris, woow hørtes sykt godt ut, men vi hadde med saus, bare at jeg ikke husker hva slags saus det var, men det så veldig godt ut faktisk!

pic.twitter.com/1jmrisRb

Hva sier du nå Hellstrøm? Yeah, I am a super kokk! Bakdelen var at jeg var sulten etter å ha tatt siste biten så da måtte jeg gå å lage meg litt havregrøt i tillegg.. Stress!

Hva har dere gjort denne søndagen?

- Love K.A

2 kommentarer

Mie

14.nov.2011 kl.00:50

Høres ut som en veldig fin søndag, spør du meg! :) Maten så veldig god ut også...

Du har en veldig fin blogg btw. :)

Cosmo King

14.nov.2011 kl.01:27

jeg er dårlig, så jeg prøvde å sove hele dagen, men klarte bare å sove til klokka ble halv 11.....

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits