Sunday is not a fun day

hva skal man gjøre?

Ah, det er søndag og jeg sitter i sofaen og ikke aner hva jeg skal finne på. Jeg vil helst være hjemme så eg kan gå en tur eller noe, men neida, jeg må på trening fra 16 til 21.. wiii! Jeg har så lite lyst til å dra dit, for det er liksom så lenge, også må jeg liksom slite meg ut på en søndag.. Men tar man seg en tur i parken kan man liksom bare gå så lenge du gidder også dra hjem etterpå, mens nå kommer jeg sent hem og alt det der.. ukult

pic.twitter.com/B0oJOdS2

Jeg må dra helt ut til Lambertseter og det tar ca 20 minutter ut dit, så jeg må dra enda tidligere enn jeg egentlig trenger for ikke å komme for sent.. blæ! Fattig er jeg også, skapet mitt er nesten helt tomt, og jeg er for sulten til å ha så lite mat.. Og ikke bare det, men det er jo farsdag og da spiser man ofte kake og sånn, også selger de alltid marsipankaker over alt, og gjett om jeg ar lyst på det da! Ah, nå må jeg bare ikke tenke mer på dette for ellers dør jeg av sult!

- Love K.A

4 kommentarer

susga- Susanne Glenna Arntzen

13.nov.2011 kl.15:16

Så fin blogg!

Ha en fin dag:)

Nat <3

13.nov.2011 kl.15:18

Ser på film med venner ^^

Herrgeek-Legg meg til venn ;)

13.nov.2011 kl.15:18

Ganske så fin blogg du har! Den er nice ;) Håper du får en fin dag videre :D........ Du vil vel ikke legge meg til venn? Det hadde vært kult ;)

hannahmarieikelia

13.nov.2011 kl.15:23

Så kjedelig da :p Veldig fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits