God morgen

yeayah

Vel klokken er jo egentlig ganske mye så dette er ikke et passende tidspunkte å skrive dette innlegget, men det er jo lørdag så la oss bare si at frokosten var litt sen idag.. Jeg ble vekket av Mariell og ble ligende i sengen og bare surre egentlig, det var så deilig å bare ligge der under den store, varme dynen. Da jeg sto opp hadde jentene dratt på butikken og kjøpt litt mat og laget frokost, og jeg hadde ikke gjort en dritt for å si det sånn..

pic.twitter.com/HMWjOy64

Ah, det smakte rimelig godt, og det var en ganske digg følelse å kunne sitte igjen hjemme mens Marit og Elisabeth måtte stresse seg avgårde for å rekke det de skulle idag, for jeg, jeg har ingen avtaler idag! Det eneste jeg skal er å gå en tur i Bogstadveien med Mariell, wiii! Jeg håper vi kan dra til faren hennes å hente den søte hunden hans som heter Mika, for den vil jeg ha hos meg hele tiden også vil jeg at dere skal se hvor søt den er!

Hva gjør dere i helgen?

- Love K.A

Én kommentar

Kristina S-Pettersen

12.nov.2011 kl.15:35

i dag feirer vi bursdagen til lillesøsteren min som fyller år i dag :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits