Tv og søvn

phu..

Nå sitter jeg i sofaen og ser på Hotell Syden og orker ikke å gjøre noe.. Allerede i balletten, som er andre time, kjente jeg at jeg var sliten, og musklene mine klarte nesten ikke løfte benet og hjernen jobbet veldig hardt for å få med seg alt. Etter en liten powernap i selvstudietimen hadde jeg ganske mye energi og var helt klar for siste time som er jazz. Det gikk egentlig veldig greit, men da jeg satte meg ned på trikken etter å ha vært på skolen hele dagen kjente jeg at slitenheten kom tilbake og at det skulle bli deilig å komme hjem. Jeg tok meg to skiver, satte meg i sofaen og sovnet..

pic.twitter.com/hZ7oUbUE

Wow, for et flott bilde.. Men jeg kan jo ikke sove nå, for jeg må nemlig få med meg den nye serien som begynner på TvNorge klokken 20.30 fordi seks stykker fra Tabanka er med gjennom hele sesongen. De dro avgårde til karibien og ble filmet hele dagen, hver dag mens de var på turen. Det er jo selvfølgelig flere med i serien og jeg tror det er en ganske funny serie. Så nå sitter jeg egentlig å piner meg helt frem til serien er ferdig sånn at jeg kan legge meg, for jeg har faktisk to dager igjen av skolen! Jeg tror faktisk at goderiet fra i går har tatt knekken på meg, for da adde jeg så ekstremt mye energi i går.. Marit og jeg hjalp 2 klasse med forestillingen deres så derfor fikk vi penger av dem og det første vi tenkte på var goderti... Så vi dro til Bislett og gikk innom den svenske godteributikken, og for et HAV av godteri! Det var så mange valg at jeg bare gikk rundt og måpte.. Og altså, Marit kjøpte for 78kr og jeg kjøpte for 41, og jeg trodde jeg hadde tatt mye, men bare det at Marit tok ganske mye og det at det fortsatt kostet lite er helt sykt, det er døds billig liksom! Sjekk ut denne tyggisen som ser ut som en tennisball.

Og jeg var veldig sikker på at den smakte helt grusomt for den ser veldig ekkel ut egentlig, eller dere skjønner hva jeg mener, den ser rar ut, men den var veeldig god, akkurat som alt det andre i posen! Stikk innom butikken!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits