Når man kommer hjem

dere vet

I går dro Elisabeth, Marit og jeg i bursdagen til Jack som var på skolen, altså det samme stede vi ser hver dag.. Kvelden var litt klein til tider, men stort sett hadde vi det rimelig fun, men jeg skal aldri igjen være edru på en sånn fest, sorry to say it.. Men da vi var på vei hjem var det visst andre som hadde hatt en ganske røff kveld..

pic.twitter.com/2Bg1X7yO

Ja, jeg klarte ikke å fokusere så veldig med kameraet så det ble litt uklart, men han sov hvertfall veldig godt, og da noen jenter vekket ham bare gikk han uten å si ett ord, stakkars. Men så gikk vi de tre meterne videre hjem og slang oss på sofaen. Marit hadde dratt til Asker så det var bare Elisabeth og meg som satt igjen hjemme og trykket i oss smågodt og Grandiosa.. Men så la jeg merke til at jeg hadde med meg noe ekstra i baggen...

pic.twitter.com/fTNUHBWd

I baggen min lå en pose med havregryn... Hvem putter en pose med havregryn oppi noens bag? haha, lættis! Noen må ha hatt det urolig gøy i natt.. Sorry til den personen som eier posen, it's now mine!

- Love K.A

Én kommentar

Cosmo King

07.nov.2011 kl.22:27

// Heldiiig, jeg vurderer å kjøpe begge fargene, begge er jo awesome!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits