Jeg har giftet meg

åjaa

Siden jeg ikke er hjemme hos mamma lenger og har blit så lei av å være ensom og singel, fant jeg ut at jeg skulle skaffe meg en housewife som kunne gjøre livet mitt bedre, og det gjorde jeg, så her surrer en kvinne rundt med hårruller og lager mat til meg når jeg er syk.


Sykt heldig ikke sant? Neidaaa, det er jo bare Mariell, min kjære samboer som følte for å være hyggelig mot meg når jeg sitter her med tett nese og ser ut som en halvdød person.. Så hun lagde tacobaguette til oss begge og ikke bare det, for hun kom jaggu med Cola til meg også, og det var yummy in my tummy!


Dette kan jeg virkelig anbefale til alle som synes dette så godt ut. Det er ganske enkelt, for det er jo bare å kutte opp baguetten på midten og åpne den litt, putte tacokjøttdeig(eller vanlig kjøttdeig), litt ost på toppen og putte den i ovnen for steking. Så kan man jo ha masse tilbehør på da, men jeg er jo kresen så jeg liker det enkelt. Mariell(bloggen hennes), jeg liker deg!

Så det ikke godt ut?

- Love K.A

2 kommentarer

Anisha♥

03.nov.2011 kl.20:48

så kjempe godt ut!:-)

god bedring!

Waby

03.nov.2011 kl.23:14

Anisha: Det var det også:) Takk

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits