Fuck my life!

virkelig..

Jeg gidder ikke skrive mye fordi jeg bare har en hånd.. Og nå tenker dere sikkert bare på en ting, men nei, det er faktisk veldi synd på meg... Jeg har brent meg noe heeelt jævlig..

pic.twitter.com/u6X7MGwj

Jeg gråter ikke så ofte over smerte, men nå har jeg grått en del fordi det er rett og slett jævlig! Det gjør jo ikke vondt når man brenner seg, men etterpå, når blemmene kommer, å fyyyyyy! Måtte ringe mamma og hun sa jeg skulle ligge med hånda i kaldt vann hele natten, men hvis jeg våkner opp o har tisset på meg, da dør jeg! Nå gidder jeg ikke mere, dette innlegget har tatt ekstremt lang tid!

Noen gang brent dere veldig?

- Love K.A

Én kommentar

♥Kaja Gundersen

31.okt.2011 kl.23:00

Åneei, det er helt forferdelig!! For noen måneder siden la jeg hånda mi på GLOVARM plate, og smertene etterpå var HELT forferdelig. Med en gang jeg ikke hadde noe ISKALDT trykt på hånda begynte jeg seriøst omtrent å hylgrine... Det var forferdelig!! :( Håper det går fint med hånda de, eller blir bedre snart... :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits