Hangover 2

igjen

Åfyyyy, det ble visst festet godt i går, og jeg har aldri møtt så mange funny mennesker noen gang, haha fikk så mange nye "venner" at jeg ikke helt kan tro det selv. Denne kvelden ble for meg en liten feiring av at "Bordet" er en hit allerede, og det ble en skikkelig bra feiring for å si det sånn.. Var ikke hjemme før halv fire eller noe, og da jeg våknet idag fant jeg ut at jeg måtte på trening fra klokken 16 til 21..

pic.twitter.com/C5UEQxMD

Det første jeg hører på badet når jeg går inn for å prøve å freshe meg opp litt er, "To fulle menn, rider igjen.."  Og det er av en eller merkelig grunn alltid en sang som passer til min tilstand som spilles når jeg setter på radioen, hm.. Nå tviner jeg i meg havregrøt før jeg skal dra, og det er absolutt ikke noe å anbefale som første måltid etter å ha fylt kroppen med alkohol... Kids, read and learn, neida, joda, neida... Nå må je forte meg til lambertseter, for superhard trening i alt for mange timer...

Flere som har vært ute?

- Love K.A

Én kommentar

Caroline

23.okt.2011 kl.15:32

Hjemme halv 4 og trening kl 16....... :s Høres ikke ut som noen bra kombinasjon! Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits