Ting jeg gjør..

dumme meg.

(Pcen gikk tom for strøm akkurat da jeg skulle skrive Love K.A igår. Så bare les dette som om det skulle vært ferdag..)
Som dere allerede vet, pleier jeg jo som regel å sovne med en gang jeg kommer hjem fra skolen og satt meg på sofaen, og jada det gjorde jeg i går også bare at jeg rakk å lage mat denne gangen.. Jeg hadde tenkt å være rask med mat fordi jeg var så ekstremt sulten, dere vet når man kjenner at magesekken nesten vrenger seg, sånn.. Men da kom jeg på at jeg hadde glemt å ta antibiotikaen min, så da måtte jeg nesten putte i meg den, og da kan man jo ikke spise på en time etterpå, så der satt jeg og måtte vente og bare kjenne at jeg ble mer og mer sulten..


For dere som nå tror jeg har løs mage og går på idoform pga det, så er det altså feil. Idoform er visst bra når man går på antibiotike.. 
Da jeg etter en helt ekstremt lang time kunne jeg endelig forte meg inn på kjøkkenet å spise. For å være helt ærlig så husker jeg ikke hva jeg spiste for noe, så jeg bare hopper til neste del av innlegget.. For da jeg hadde spist og var veldig mett, skulle jeg bare være flink å rydde opp etter meg, klarte jeg å gjøre livet mitt enda bedre..

pic.twitter.com/bOzvemJ0

Men jeg tenkte det ikke var så farlig fordi det var jo bare å støvesuge opp de minste bitene, men så kikket jeg under sofaen og da forsvant den tanken ganske raskt.. Så da jeg hadde ryddet opp gikk jeg og stelte meg fordi jeg bare surret rundt.. Jeg sovnet halv ni i går, og våknet idag på morgenen og kjente at jeg var drit trøtt, nå er klokken halv ni igjen, og hvor er jeg? Jeg er i sengen og skal legge meg, wtf is going on with me?!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits