Nye innkjøp

shopping!

Det jeg ikke fortalte om i går var at jeg var på en bitte liten shopping runde før jeg dro på IKEA, og den var ikke noe mer en superliten bare så det er sagt. Men jeg stakk innom Weekend og kjøpte meg en ny genser.

Den er blå som dere ser og koster 250,- Så stakk jeg innom Zara fordi jegkom plutselig på de store deilige skjerfene de har, så jeg gikk innom der og kjøpte et grått skjerf og en grå genser som så kjempe digg ut, men jeg prøver jo ikke klærene og da hender det jo det ikke ser like bra ut, så derfor må jeg levere tilbake genseren, fordi den var rett og slett veldig stygg på meg.. Men skjerfet likte jeg da:)


Dere aner ikke hvor mykt og deilig det skjerfet er, det er akkurat sånn som de fluffy bamsene man hadde så sykt lyst på da man var mindre og løp rundt i lekebutikken. Det koster også 250,- så det er bare å løpe ut å bruke litt penger people!

- Love K.A

4 kommentarer

AneteK - Jeg bor i Frankrike!

16.okt.2011 kl.14:03

veldig bra

lcemberland

16.okt.2011 kl.14:12

kjempe fin;) Titter innom for å ønsker deg en fin dag, og en herlig avslutning på helgen! ;)

katinkahansen

16.okt.2011 kl.14:16

kjempe fine innkjøp :-)

Karin

16.okt.2011 kl.15:14

Hahahahahhahaha digger den ufattelig stygge munnen du har på bildet. Elsker det!!! <3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits