Superlørdag

Virkelig

Til tross for at jeg er ganske deprimert for tiden har jeg hatt en ganske bra dag idag, først dro jeg sammen med Marit og Veronica ned til byen fordi jeg skulle møte Jo, men så dro vi på operaen først og så på noen dansere som improviserte på CODA festivalen. Etter det dro vi en liten tur på Tullin's Café som har utrolig god mat, og jeg har ikke spist der på veldig lenge å det var utrolig digg å trykke i seg litt mat derfra igjen.


Se på den herlige omeletten der da, arh. Hvis dere vil smake på den, så heter den Tullin's Omelett og denne er med kylling, selvfølgelig.. Etter det dro jeg sammen med Mariell, Elisabeth og Jo til IKEA fordi jeg måtte handle en del til rommet mitt, og jeg skal vise dere senere hvordan det har blitt. Og jeg kan love dere at det var en del ting jeg skulle ha for å si det sånn..


Det var jo ikke så overfylt som veldig mange andres kurver, men dette sammen med et skap og litt sånn ble 2670 eller noe rundt det. Så jeg har fått pimpet rommet mitt veldig, og det ble faktisk ganske fint, men jeg får desverre ikke skapet før mandag og derfor må dere vente på bildene, men de kommer!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits