Fattigfolk vs Rikmannsfolk

YO

Den siste uken har jeg egentlig bare levd på havregrøt fordi jeg har hatt rundt 24 kroner på kortet.. Jeg var kjempe deppa forrige onsdag da jeg satt og alle jeg bodde med skulle dra hjem, men jeg måtte bli igjen i Oslo fordi jeg ikke hadde fått pengene jeg skulle ha fått. Da denne uken startet var jeg fortsatt deppa fordi jeg ikke hadde telefon, jeg fikk ikke blogget som jeg helst ville og jeg hadde økonomi som en av sigøynerne som går rundt i byen. Men så kom jeg hjem og ringte opp UPS-mannen som skulle levere telefonen min fordi han hadde prøvd å ringe Marit. Jeg ble glad og pakket ut den heeelt nye telefonen, men så er det noe rart med dekselet bak, så den driver og lager sånn klikkelyd, men det er jo detaljer. Så skulle Marit møte Mariell fordi det var tikronersmarked også spurte hun om jeg ville være med, så sa jeg  NEI jeg har ingen penger, og sjekket kontoen min, og der dere, der sto det 6000 inn! woop, jeg ble med shopped to i dropped.


Og med de tre posene klarte jeg faktisk ikke fylle skapet mitt, men så dro jeg en tur alene idag, og da gikk det ganske fort å fylle hyllene for å si det sånn. Og siden vi alle hadde vært på matshopping lagde vi deilig middag, med kyllingfilet med tacokrydder i pitabrød med litt stuff oppi, namnam.


Det var rimelig digg skal jeg si dere, så det burde dere prøve ut en gang, og jaaa til alle dere som bor alene, stikk på ICA Supermarked! Og siden jeg har fått penger og alt nå, så måtte jeg faktisk kjøpe meg litt stuff, og siden mine høyt elskede Carrera solbriller ble stjålet da jeg skulle til Trondheim, bestilte jeg meg et par nye fra solglass.no i går. og nå dere, nå kommer noe jeg selv er veldig glad for, men som sykt mange synes er helt utrolig teit. Fordi alle som bor midt i Oslo vet at det er kaldt, og her på Majorstuen er det liksom 5 grader nå i oktober, og jeg går jo til skolen hver dag så jeg må holde meg god å varm, jeg bestilte meg et par Uggs, og det er for sykt mange det teiteste som kan skje i noens liv, but I don't give a shit. For det første holder de meg varm fordi jeg hater å fryse, de ser faktisk bra ut og de har ikke kommet til Norge enda.


Nå som jeg har kjøpt selv har jeg sett veldig på hvordan folk ser ut med dem, og unnskyld for ærligheten min, men når du veier 90kg og går i en tights du egentlig ikke passer, ikke  ta på deg uggs og gå ut blant folk.. Jeg synes ikke de er superfine på noen måte, men noen passer dem bedre enn andre.. Det kan godt være jeg ser ut som en kødd med dem på, time will show! Fuck haters, I'm going to be warm!

Hva synes du om UGGs?

- Love K.A

Én kommentar

12.okt.2011 kl.23:16

neesh, de var døds kule! Ta bilde med dem på da :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits