Internettet

hmm

Beklager at jeg har vært fraværende i det siste, men jeg har jo ikke telefon så jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal blogge, jeg er absolutt ikke en kreativ person. Men hvertfall så fikk jeg besøk av min lillesøster igår, fordi jeg FORTSATT ikke har fått pengene mine som jeg har jobbet så hardt for.. Dere skjønner sikkert hvorfor jeg er litt irritert når jeg har ventet på dem i tre uker og lever på vann og tørr cornflakes, neida, joda, neida.
Men siden jeg har sittet her å loket på nettet og faktisk laget meg Tumblr, ohyeah! Men siden jeg da tuller rundt så kom jeg plutselig over meg selv på nettet, noe som var ganske overraskende siden jeg ikke hadde googlet meg selv, som det ærlig skal sies at jeg har gjort. Jeg fant meg selv uten å ha tenkt å finne noe i nærheten av meg, men jeg fant til og med noen lik meg, eller kanskje broren min?

Ser dere han ved siden av hun med tittsa? Det ligner også på meg gjør det ikke? hva er det som skjer, det er jo folk som driver å legger meg ut over alt, plutselig er jeg sikkert på en eller annen ikke så ufarlig side. Neinei, det var alt! Jeg fikk en mail fra Apple hvor de sa at de skulle sende meg en helt ny telefon med bare to virkedager, såååå jeg får helt ny telefon! wiiii! Det gikk heldigvis mye fortere enn jeg trodde, så da blir bloggingen mer eller mindre normal igjen snart.

Har du funnet deg selv på nettet noen gang?

- Love K.A

3 kommentarer

katinkahansen

08.okt.2011 kl.23:48

Det har jeg faktisk ikke prøvd. Så spennende, haha.

Kjersti

09.okt.2011 kl.00:14

Det er jo deg! :P

Tone

09.okt.2011 kl.10:10

Han er seriøst helt lik! Attitude og alt! Dere kunne vært tvillinger!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits